ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.2021 - Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΓΗ

 

 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΙΟΣ
 

ΣΤΙΣ 16-10-2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ" ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ " ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΈΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΉ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΘΗΛΗΣ ΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΈΘΕΣΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΗ ΠΡΌΤΑΣΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΆ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΌ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟ Κ.ΟΙΚΟΝΌΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΆΠΗΚΕ ΣΕ ΦΥΓΗ (θα προβληθεί σχετικό βίντεο)

 

 "...Τα θεσμικά όργανα που είναι υποχρεωμένα να απαντούν σε ερωτήματα και ειδικά όταν προκύπτουν γραπτώς , αυτοί  δηλώνουν αναρμοδιότητα . Σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι το εξής , όταν καταθέτεις ένα ερώτημα οφείλουν να απαντήσουν ,βάσει νομοθεσίας βάσει του συντάγματος μας , βάσει των δικαιωμάτων του πολίτη , αυτοί είναι οι νόμοι που έχουν εμφανιστεί και είναι μέσα στην Ελληνική επικράτεια είναι καθαρά νομικής φύσεως , πάνω σε αυτά τα θέματα της νομικής  κατέθεσα και εγώ ως εκπρόσωπος ενός τοπικού οργανισμού με την επωνυμία Ελλήνων Συνέλευσις Λαμιέων επίσημα έγγραφα, δηλαδή έγγραφα που υπογράφουν οι θεσμοί μας ...." 

 "... καλείστε όπως ενημερώσετε τη λαϊκή συνέλευση ώστε να παρθεί η απόφαση για την προώθηση των ανωτέρω εγγράφων στους αρμόδιους θεσμούς όπως αναφέρονται ανωτέρω με το ερώτημα για ποιο λόγο χρήση του ποσού που αναγράφεται ως δάνεια που υπερκαλύπτουν την αποπληρωμή του εξωτερικού χρέους ώστε να προβούμε σε πραγματική ανάπτυξη και ευημερία όλων των πολιτών..Και από ότι βλέπω ζητάτε στο τέλος να απαντήσουν γραπτώς.. Ακριβώς ο προφορικός έχει πεθάνει ,γραπτώς όπως ορίζει η νομοθεσία ..."

"...σας έχω στείλει το σχετικό έγγραφο  στα δικαιώματα του Πολίτη να το δείξουμε λίγο αυτό εδώ είναι που λέει ότι ο ο "πολίτης δικαιούται να αναφέρεται εγγράφως στις δημόσιες υπηρεσίες οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα και να απαντούν αιτιολογημένα στα αιτήματα του βάσει του άρθρου 10 του συντάγματος και τα λοιπά. οι Δημόσιες Υπηρεσίες οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου έχουν υποχρέωση να απαντούν στις αιτήσεις και να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις ενδιαφερομένων πολιτών μέσα σε προθεσμία 50 ημερών εφόσον από ειδικές διατάξεις δεν προβλέπονται μικρότερες προθεσμίες για υποθέσεις αρμοδιότητας περισσότερων υπηρεσιών η προθεσμία των 50 ημερών παρατείνεται κατά 10 ακόμη μέρες. Δηλαδή αν δεν σας απαντήσουν σε 50 πρεπει να σας  απαντήσουν σε 60 ..."

"...βλέπουμε κωφεύουν ,εδω να επισημάνω έξω από το σχετικό βίντεο που δείξαμε όπου φεύγουν άπαντες, επικοινώνησα ως εκπρόσωπος του οργανισμού της Ελλήνων Συνέλευσις Λαμιέων ,εγινε το αιτημα μου κατατέθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο πήρα το πρωτόκολλο μου το οποίο είναι τον Ιούνιο  28-06-2020. Δεν όφειλαν μεσα σε 50 μέρες να απαντήσουν ; όφειλαν!βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας βάσει του συντάγματος ..."

"...Ομως δεν απάντησαν και άρχισα να κάνω τηλέφωνα αφού ήρθε ο νέος χρόνος το 2021 Φεβρουάριος μήνας έκανα τα σχετικά μου τηλέφωνα να δω τι μέλλει γενέσθαι γιατιδεν παίρνω την απαντηση..."

"...η απαντηση τους 1 χρονο μετα ¨σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού . Σας ενημερώνουμε ότι ενέργειες που αναφέρετε δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητές μας  κυρία Μπαλάση Σταυρούλα¨ . Και ποιος είναι υπεύθυνος ; και ποιος έχει αρμοδιότητα  ;  ..."

 

 

 


Για να μην χάνεις εκπομπή κάνε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το καμπανάκι των ειδοποιήσεων για να ενημερώνεσαι πρώτος δια ότι νέο ανεβαίνει:
Ο Online σταθμός σου και τα Επίσημα Social Media του Μάγνητες Ράδιο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια